Meet the BluePoint Team #1 : Julia Melio, Sales Coordinator Conference Centre bij BluePoint Antwerpen

Tags:
Blog NL
Evenementen & Vergaderingen
11-06-2024

 

Bij BluePoint Antwerpen draait alles om het leveren van uitzonderlijke service en het creëren van onvergetelijke evenementen. Een van de sleutelfiguren achter dit succes is Julia Melio, onze toegewijde Sales Coordinator. Met haar uitgebreide ervaring en passie voor evenementenorganisatie, brengt Julia een unieke set vaardigheden en inzichten naar ons team.

 

 

Een rijke ervaring in de farmaceutische sector

Julia heeft een indrukwekkende achtergrond als Meeting Planner bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van vergaderingen voor een farmaceutisch bedrijf. Haar rol omvatte het plannen van vergaderingen en conferenties met behulp van geavanceerde software, waardoor alle informatie gecentraliseerd werd zonder direct contact met de klant. Een belangrijk aspect van haar werk was het voldoen aan de strikte richtlijnen van de klant, evenals de coördinatie met voorkeursleveranciers.

 

Ueli Kramer portrait

Dr. Ueli Kramer - President of ESSPD (European Society for the Study of Personality Disorders)

“De European Society for the Study of Personality Disorders (ESSPD) hield haar 7e congres in het Bluepoint in Antwerpen, België, van 23 tot 25 september 2024. Met meer dan 700 deelnemers was het congres een succes, mede dankzij de uitstekende service van Bluepoint, dus hartelijke dank aan het team van het Bluepoint Antwerpen!! Iedereen was tevreden, het eten was heerlijk en we voelden ons hartelijk welkom in het Bluepoint. Ook de livestreaming was onberispelijk! EEN HARTELIJK DANKJEWEL!”

 

Creativiteit en direct contact: de sleutel tot succes

Julia koos voor BluePoint Antwerpen om verschillende redenen. Ze wilde graag als “Single Point of Contact” de boeking en organisatie van evenementen van begin tot eind kunnen volgen : "Dit biedt de mogelijkheid om creatief te zijn gedurende het hele proces, iets wat ik in mijn vorige functie ontbrak. Het directe contact met klanten stelt me in staat om hun behoeften beter te begrijpen en hierop in te spelen, wat resulteert in meer gepersonaliseerde en succesvolle evenementen." Bovendien zorgt haar aanwezigheid op locatie ervoor dat ze snel kan anticiperen op mogelijke obstakels en oplossingen kan bieden, wat bijdraagt aan het succes van elk evenement.

 

 

Julia Melio BluePointAntwerpen

 

 

Alles onder eén dak: de voordelen van BluePoint Antwerpen

Julia benadrukt de voordelen van de geïntegreerde on-site diensten bij BluePoint Antwerpen : "Met professionele catering, ruime parkeergelegenheid en geavanceerde AV-apparatuur onder één dak, wordt de organisatie en kwaliteit van vergaderingen en evenementen aanzienlijk verbeterd. Klanten waarderen het gemak van één contactpersoon voor al hun behoeften, wat leidt tot een efficiëntere en persoonlijkere service. Deze langdurige commerciële relatie zorgt voor een diepere kennis van de klantbehoeften en snellere verwerking van verzoeken."

 

Ueli Kramer portrait

Communicatieadviseur - GZA Ziekenhuizen

“Met onze organisatie deden we beroep op BluePoint voor onze jubilarissenviering, waar medewerkers die X aantal jaar in dienst zijn in de bloemetjes worden gezet in het bijzijn van hun leidinggevende(n). Alles wat netjes verzorgd: de zaal was mooi ingericht, de hapjes waren heel lekker, vlotte en vriendelijke bediening en ook de photobooth viel in de smaak. Doordat de meeste van onze medewerkers uit het Antwerpse komen, was ook de ligging van de zaal ideaal. Onze aanwezigen hebben ervan genoten! Ook de communicatie in de voorbereiding naar het evenement toe liep erg vlot. Wij komen graag terug!”

 

Julia’s expertise: een troef voor organisaties in de medische sector

Dankzij haar ervaring in de farmaceutische sector heeft Julia een grondige kennis van de richtlijnen en processen die van toepassing zijn op vergaderingen en evenementen in deze sector. Dit maakt haar een waardevolle asset voor bedrijven in de medische en farmaceutische industrie die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun evenementen.

Bent u actief in de medische of farmaceutische sector, of plant u binnenkort een bijeenkomst of evenement? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Julia Melo bij BluePoint Antwerpen. Haar expertise en toewijding zorgen ervoor dat uw evenement een gegarandeerd succes wordt.

  

Wil je ook een event organiseren bij BluePoint Antwerpen ?

Neem contact met ons